Centre esportiu Joan Miro- blog no oficial del centro- solo opiniones subjetivas de un usuario

jueves, 17 de octubre de 2013

APUNTA’T ARA A LA MASTERCLASS POPULAR!

A partir del dilluns 21 d’octubre, passa per qualsevol dels centres o clubs adherits i recull la teva samarreta tècnica. No l’oblidis, és indispensable per participar a la masterclass de diumenge. El diumenge 27, queda amb el teu grup a les 9.00 hores al teu centre o club esportiu per anar junts cap a la cruïlla del pg. de Gràcia amb Provença.

O bé t’esperem directament a les 9.45 hores a la cruïlla del pg. de Gràcia amb Provença. Una gran tarima central, de 15 x 10 metres, serà l'escenari on prop de seixanta monitors i monitores procedents de centres de la ciutat oferiran, durant una hora, una masterclass popular ciutadana. El públic participant es repartirà al llarg de les quatre calçades corresponents a la cruïlla esmentada.

L'acte començarà a les 10.00 hores, amb la presentació i la lectura d'un manifest. A continuació, a les 10.30 hores, s'iniciarà la coreografia de la masterclass per a tot el públic participant, assistida tècnicament per monitors i monitores dels centres i clubs esportius.
A les 11.30 hores finalitzarà l'acte.

ALTRES ACTIVITATS DEL CAP DE SETMANA: Divendres a la nit: jornada de portes obertes dels centres i clubs (consulteu cadascun dels centres adherits). Dissabte al matí: presència al carrer dels centres, amb activitats diverses (consulteu cadascun dels centres adherits).

Hacer deporte está de moda! y para celebrar ésta saludable tendencia, Barcelona se calzará sus mejores deportivas para disfrutar de un gran evento: el #Fitnessday. Únete y disfruta de una Masterclass simultánea y multitudinaria dirigida por más de 60 monitores. Te esperamos el próximo domingo 27 de octubre a las 9.00h en tu Club, desde donde partiremos todos juntos hacia donde se realizará el evento: cruce de Paseo de Gracia con Provenza. Para más información, no dudes preguntar en tu club. 
#esportabarcelona 

http://www.bcn.cat/esportabarcelona/es/

Fer esport és el que es porta.

Aquí hi ha la llista de centres adherits a la campanya en què podràs fer esport, assessorat per professionals qualificats, amb les tècniques esportives més innovadores i amb material punter que t’ajudarà a millorar el rendiment.Suma't a la ciutat més en forma.
























Centres adherits a la campanya

No hay comentarios:

Publicar un comentario